Cursos

Un cop al mes tindràs l’oportunitat d’estampar el teu propi disseny a les teves samarretes.

Un dissabte al mes el taller obre les seves portes a tothom que vulgui aprendre la nostra tècnica de serigrafia. Treballarem tècniques artesanes per estampar els dissenys dels participants sobre samarretes i bosses de cotó, i així donar vida a la seva creativitat.

El curs està conduit pel nostre cap de taller, que guia als participants pas a pas durant una tarda de dissabte. A més, tindràs l’opció de comprar un petit kit de serigrafia amb la pantalla ja preparada per tu mateix/a.

Materials a punt
Començarem explicant el procés de preparació d’una pantalla de serigrafia: malla, emulsió, materials… Donarem un cop d’ull a diferents pantalles, des de les més handmade (fetes per nosaltres mateixos) fins a les pantalles professionals.
Preparem el disseny
A continuació utilitzarem pantalles ja emulsionades per insolarles amb els vostres dissenys. Així, explicarem el procés de la insolació, i una altra vegada, comentarem trucs per fer-ho al més estil DO IT YOURSELF.
Estampem!
Una vegada preparada la pantalla, passarem a l’acció i estamparem els productes que hagueu portat. Recomanem que siguin samarretes. Des del taller, us podem proporcionar samarretes i bosses per estampar a preus molt econòmics.

Contacte

C/ Còrsega 705
93 511 29 92
taller@baobag.es
De dilluns a divendres: 9h-14h i 16h-20h