El nostre taller

Baobag és un taller de serigrafia que ofereix servei per a tothom que vol personalitzar bosses, samarretes i tot tipus de producte tèxtil. Som un equip que dóna veu a la creativitat a través de la roba i de la serigrafia, creant productes únics i originals. I ho fem a través de la sostenibilitat, i del comerç just i responsable.

Treballem la serigrafia tradicional, feta a mà i amb tintes ecològiques i biodegradables. A través d’aquesta tècnica oferim un producte de qualitat amb una estampació molt cuidada.

Disposem d’una gran varietat de proveïdors per abastir tot tipus de productes i qualitats diferents. A més, tots ells aposten pel comerç just i el respecte pel medi ambient.

Al nostre taller de Barcelona podràs venir a veure els productes i comprovar que el que necessites és el que tindràs. Rebràs un tracte proper i personalitzat, i donarem resposta a tots els teus dubtes i requeriments, incloent pressupostos a mida.

Sabem que és més fàcil tenir una idea que plasmar-la.  És per això que el nostre servei integral d’estampació també ofereix el servei de disseny i il·lustració. A través del nostre dissenyador, t’ajudarem a donar forma a la teva idea i plasmar-la així a qualsevol dels productes.

Coneix la serigrafia tèxtil

Primer, cal tenir el fotolit: dibuix que volem estampar imprès en un paper transparent (acetat o vegetal). Aquest, el posarem a sobre la pantalla de serigrafia preparada prèviament amb una emulsió fotosensible i passarem a insolar-la: procés de donar llum al que no passa a través de les parts negres del fotolit, creant així el negatiu.

La tècnica és senzilla: crearem una pantalla per cada tinta que vulguem estampar. Es necessitaran tantes pantalles com tintes es vulguin fer.

Nosaltres estampem en un pop de 4 braços que ens permet posar 4 pantalles i, per tant, 4 colors. Escampem la tinta per la pantalla i amb la rascleta la pressionem per tot el dibuix perquè traspassi la malla i s’adhereixi a la roba. En el cas de dissenys amb diverses tintes, haurem d’aplicar aquest procés per cadascun dels colors.

Acabat aquest procés, la necessitem eixugar en alta temperatura (decapadora, túnel de secat…) perquè la tinta s’adhereixi i així pugui resistir sense problemes els rentats.

Visita'ns al nostre taller

Carrer de Còrsega, 705

08026 Barcelona

Contacte

C/ Còrsega 705
93 511 29 92
taller@baobag.es
De dilluns a divendres: 9h-14h i 16h-20h